Skip to main content
Mobile

3.000 RSD i od nas kada napuniš 18. Stvarno može

Za one koji su postali punoletni ove godine posle 1. jula, uz besplatan iRačun. Upravljaj novcem uz najbolju mobilnu aplikaciju u kojoj sve funkcioniše brzo i jednostavno.  

Za punoletne od 1. jula

Za one koji su proslavili 18. rođendan ove godine posle 1. jula. Potpuno besplatno, za otvoren iRačun tokom trajanja kampanje i 0 RSD za održavanje.

Telefon, sat i kartica

Raipay, ApplePay, prijem i slanja novca QR kodom. 

Svuda gde si ti

Podrška 24/7, i na Viberu i Facebooku.

Preduslovi za uspešan video razgovor

Za video-identifikaciju potrebno je:

  • Važeća lična karta ili pasoš izdat u Republici Srbiji. Ukoliko želiš da se identifikuješ ličnom kartom, potrebno je da pripremiš i službenu ispravu koja sadrži adresu prebivališta (očitanu ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu ili rešenje o utvrđivanju poreza na imovinu) ili račun za telefon, električnu energiju ili komunalne usluge koji gasi na tvoje ime.
  • Broj telefona u domaćoj mreži. Ovaj broj telefona će se koristiti prilikom validacije i elektronskog potpisa za koji nije potreban kvalifikovani sertifikat.
  • Uređaj sa kamerom. Računar ili telefon koji ima kameru sa zvukom je potreban za kratak video razgovor sa agentom banke prilikom identifikacije. U svakom trenutku apliciranje možeš da nastaviš na drugom uređaju, svi uneti podaci ostaju sačuvani.

iRačun - besplatan i 100% onlajn, napravljen baš za tebe

Mobile

Podeli i prati troškove

Uz naše aplikacije brzo, jednostavno i bezbedno prebaci novac u nekoliko sekundi. Prati kako trošiš uz opciju "Moje Finansije".

Sve promene na računu možeš da vidiš u realnom vremenu. 

Young woman sitting at the sidewalk cafe and paying for her coffee with a smart watch

Rai Pay, Apple Pay ili plaćanje satom

Instant plaćanje putem IPS QR koda, ali i mobilnih novčanika – Apple pay, Rai Pay ili uz Garmin pay.

Mastercard i Dina debitne kartice

Uz iRačun dobijaš DIGITALNE Mastercard i Dina kartice koje možeš odmah da koristiš nakon što ih jednostavno aktiviraš u Moja mBanka mobilnoj aplikaciji.

Za buduća plaćanja koristi ih i kao deo mobilnog novčanika, potrebno je samo da ih povežeš.

Uskoro na kućnu adresu dobijaš i kartice Mastercard i Dina u standardnom, plastičnom formatu.

Untitled (1254 x 836 px) - 1

Višenamenski bankomati

Podizanje novca sa iRačuna na bankomatima nikada nije bilo lakše.

Novac možeš da podigneš i uz Mastercard digitalnu karticu, preko mobilnog novčanika ili uz Mobilni Keš iz moja mBanka aplikacije. 

Untitled design - 1

24/7 podrška

Na Viberu i Facebooku čeka te REA, naša AI elektronska asistentkinja.

Naša podrška ti je dostupna u svakom trenutku i preko četa, aplikacije, sajta ili putem Kontakt centra.

Agencija za osiguranje depozita

Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji.

Vaša štednja je sigurna u banci!

Depoziti u iznosu do 50.000 EUR osigurani su od strane Agencije za osiguranje depozita. Za više informacija o tome, predlažemo da pogledate video.

Šta je potrebno da znate pre apliciranja

Za iRačun možeš da apliciraš ako si punoletan građanin/ka Republike Srbije (rezident), ako imaš navršenih 18 godina, pod uslovom da nemaš već otvoren dinarski tekući račun u Raiffeisen banci ili si ga imao ranije ali je ugašen pre više od 6 meseci.  Takođe, možeš da apliciraš ako koristiš neki drugi proizvod banke.

Svi oni koji su od 1. jula 2024. napunili 18 godina, a otvorili iRačun počevši od 6. septembra 2024, dobijaju rođendanski poklon od 3.000 dinara. 

U Opštim uslovima poslovanja date su sve karakteristike u vezi sa iRačunom i debitnim karticama koje se izdaju uz račun sa kojima možeš da se upoznaš pre apliciranja za ovaj proizvod.

Za video-identifikaciju potrebno je:

  • Važeća lična karta ili pasoš izdat u Republici Srbiji. Ukoliko želiš da se identifikuješ ličnom kartom, potrebno je da pripremiš i službenu ispravu koja sadrži adresu prebivališta (očitanu ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu ili rešenje o utvrđivanju poreza na imovinu) ili račun za telefon, električnu energiju ili komunalne usluge koji glasi na tvoje ime.
  • Broj telefona u domaćoj mreži. Ovaj broj telefona će se koristiti prilikom validacije i elektronskog potpisa za koji nije potreban kvalifikovani sertifikat.
  • Uređaj sa kamerom. Računar ili telefon koji ima kameru sa zvukom je potreban za kratak video razgovor sa agentom banke prilikom identifikacije. U svakom trenutku apliciranje možeš da nastaviš na drugom uređaju, svi uneti podaci ostaju sačuvani.

 

Uz iRačun dobijate 2 digitalne i 2 fizičke kartice koje stižu na kućnu adresu! Za potpuno digitalno iskustvo u korišćenju računa, dobijate digitalne Mastercard i Dina debitne kartice, koje možete odmah da koristite nakon otvaranja računa.

Mastercard digitalnu karticu povežite u svoj digitalni novčanik, a sve što vam je neophodno za kupovinu je mobilni telefon.

Za dodatni komfor u upravljanju novcem sa računa, uz iRačun dobićete i dve Mastercard i Dina debitne kartice u standardnom, plastičnom formatu koje stižu na kućnu adresu. 

Uz iRačun dobijaš digitalne Mastercard i Dina debitne kartice na osnovu kojih možeš odmah da raspolažeš novcem. 

Aktivacija digitalnih kartica, kao i sve informacije neophodne za njihovo korišćenje nalaze se u Moja mBanka aplikaciji za mobilno bankarstvo u pregledu kartica.

Mastercard digitalnom debitnom karticom može se:

  • Plaćati na prodajnim mestima putem mobilnih novčanika (Apple pay, Rai Pay, Garmin pay),
  • Obavljati onlajn plaćanje na internet prodavnicama (podaci sa kartice su u Moja mBanka aplikaciji)
  • Podizati gotovina na višenamenskim bankomatima putem mobilnih novčanika (Apple pay, Rai Pay, Garmin pay), uz PIN koji stiže na kućnu adresu, u roku od 5-7 dana nakon otvaranja iRačuna.

Dina digitalnom debitnom karticom može se plaćati na domaćim internet prodavnicama (podaci sa kartice su u Moja mBanka aplikaciji).